Over ons

WIJ BEHEERSEN HET BEHEREN

Wij beheren al meer dan 4 decennia winkels, woningen, kantoren en bedrijfsruimtes, in Rotterdam en ver daarbuiten. Van Leeuwarden tot Venlo. Elk pand is anders, elke huurder is anders en elke omgeving is anders. Door onze jarenlange praktijkervaring spelen wij adequaat in op elke situatie die zich voordoet. Hands on en zeer Rotterdams en dus niet vanachter het bureau. Onroerend goed beheer kent vele facetten: commercieel, juridisch, administratief, technisch (regulier onderhoud, mutatie onderhoud, renovaties en transformaties) en verzekeringstechnisch. Als u dat wilt, regelen wij alles voor u. Maar we volgen geen standaardtraject. U bepaalt dus zelf welke taken u wilt uitbesteden en welke u in eigen beheer wilt houden.

EEN ZAAK VAN VERTROUWEN

Stenen staan stil, het is een zaak van de lange adem. Van persoonlijk contact en van diepgaande kennis over uw bezit. Het team van Steens Beheer houdt van maatwerk en levert dat aan particulieren beleggers en onroerendgoedbedrijven in heel Nederland. Wij kunnen alle aspecten van beheer voor u regelen en zorgen voor een continu rendement op uw vastgoedportefeuille. Ons bedrijf is in particulier eigendom. Steens Beheer bestaat uit een bestendig team van bedreven professionals, elk met hun eigen expertise. Kort gezegd: een zaak van vertrouwen.

TRANSPARANTIE

Met uw persoonlijke inlogcode heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot uw portefeuille waardoor u over een up-to-date database beschikt. In uw dossier vindt u niet alleen alle statische informatie, zoals rapportages, contracten en huurdersinformatie, maar ziet u ook de financiële stromen; real-time en kunt u de financiële rapportages nazien. Volledige openheid van zaken dus. Het is een bijzonder praktisch instrument, maar geen substituut voor persoonlijk contact.

AAN- EN VERKOOP ADVIEZEN

Vaak treedt ons kantoor succesvol op ten behoeve van cliënten bij aan- of verkooptrajecten van zowel woningportefeuilles alsmede commercieel onroerend goed. Of het nu gaat om kleinere of grote transacties, wij adviseerden, onderhandelden en verzorgen tevens due diligence trajecten.

OP MAAT GEMAAKT

Wij werken voor meerdere particuliere investeerders en beleggingsondernemingen. Elk met andere wensen en voorkeuren. Door onze flexibele instelling kunnen wij nagenoeg elke cliënt van dienst zijn. Bij onze onderneming is de dienstverlening per cliënt op maat gemaakt.

GEEN HEDEN ZONDER VERLEDEN

De heer G.P.A. van de Kamp heeft Steens Beheer opgericht in 1975. De eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel dateert van 1 juli. Komend vanuit de directie van Van de Kamp’s Warenhuis richtte hij zijn nieuwe onderneming op, namelijk het beheren van onroerend goed voor met name particuliere beleggers. Enkele van de woningen, waar hij net na de oorlog wekelijks de huur ophaalde, hebben wij tot op de dag van vandaag nog steeds onder onze hoede. De naamgeefster is zijn vrouw geweest, M.P. Steens. Deze naam klonk beter als bedrijfsnaam dan zijn eigen achternaam. Wat ons betreft tot aan de dag van vandaag een prima keuze.