Senior Property Manager

Senior Property Manager

Wij zijn op zoek naar een Senior Property Manager. Je gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers, waaronder buitenlandse beleggers. Dus wil jij deel uitmaken van een klein en bevlogen team, maar werken op nationaal en internationaal niveau? Lees dan snel verder.

Aanbod

Wij doen jou graag een aanbod passende bij jouw werkervaring en opleidingsniveau. Aangezien je veel op pad zult zijn in de regio Rijnmond, krijg je een auto van de zaak. Daarnaast zijn ook de secundaire en gezellige arbeidsvoorwaarden prima geregeld!

De functie

De portefeuillebeheerders kennen de panden en huurders van binnen en van buiten, spreekwoordelijk dan wel te verstaan. Aan jou als Senior Property Manager de schone taak om al deze kennis te vertalen naar (des)investerings voorstellen aan de opdrachtgevers. Deze binnenlandse en buitenlandse beleggers zien ons als de oren en ogen van de organisatie hier in Nederland. Kortom, ze nemen deze taak bijzonder serieus. Je functie is een combinatie van Excel en op pad zijn. Want hoe kunnen we de huuropbrengsten en de bijbehorende rendementen optimaliseren? Is splitsen een optie, wellicht een extra etage op het pand, sloop-nieuwbouw, of kunnen we het object in kwestie beter verkopen? Je zit direct met de belegger aan tafel en deelt jouw bevindingen.

Uiteraard werk je niet alleen aan deze belangrijke taak. Je werkt samen met de eerder genoemde beheerders, maar ook met de boekhouding en directie heb je zeer korte lijnen. We zijn een kleinschalige organisatie met een grote persoonlijke betrokkenheid. Je inbreng, verbeterpunten en commercieel instinct wordt zeer gewaardeerd. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en opleiding hebben we je veel bieden. We zijn immers zo goed als dat de collega’s zijn.

De functie eisen

We zoeken een kandidaat met zo’n 5 jaar ervaring in het property management van woningen. Een relevante opleiding zoals bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij of misschien zelfs wel een MRE vinden we erg belangrijk. Je woont in de regio Rotterdam (lees: ergens tussen Den Haag, Gouda en Rotterdam) omdat wij het belangrijk vinden dat je de stad goed kent en de reistijd beperkt is. Uiteraard spreek en schrijf je uitstekend Nederlands, maar ook in het Engels kun je op professioneel niveau werken. Sommige opdrachtgevers zijn immers buitenlandse beleggers waar jij aan moet rapporteren.

Naast deze harde eisen hebben we ook een aantal wensen met betrekking tot jouw persoonlijkheid. Je bent een resultaatgerichte en ondernemende persoonlijkheid. Jouw nieuwsgierigheid en creativiteit zijn groot. Door jouw vakkennis en optimisme weet je altijd de beste voorstellen op tafel te krijgen. Verder ben je gewoon een erg leuke collega die prima past bij de andere medewerkers van ons typisch Rotterdams kantoor.