Backoffice medewerker

Backoffice medewerker

Wegens de emigratie van een geweldige collega zoeken wij een nieuwe Back Office Medewerker. Zorg jij dat je collega’s hun werk zorgeloos kunnen uitvoeren en heb jij voor (bijna) elke vraag een oplossing? Dan is deze functie voor jou!

Over Steens Beheer

Eerst maar even voorstellen. Wij zijn Steens Beheer, met ruim 46 jaar ervaring een bekende naam in de vastgoedmarkt. Wij zijn gevestigd in Rotterdam Schiebroek en vanuit ons gezellige kantoor beheren wij een portefeuille met voornamelijk woningen in de regio Rijnmond. Wij zijn met 20 collega’s en hebben hard werken én veel lol maken hoog in het vaandel staan. Collegialiteit, gezelligheid en sportiviteit vinden wij belangrijke kwaliteiten. Maar bovenal vinden we jouw initiatieven belangrijk.

De functie

In het vastgoedbeheer is er altijd wat te doen, en dan bedoelen we ook écht altijd. Vragen van huurders, verzoeken van eigenaren, projecten, storingen en allerlei andere professionele verplichtingen. Aan jou de veelzijdige taak om de portefeuillemanager hierbij te ondersteunen. Die heet overigens gewoon Rogier. Door binnenkomende vragen vakkundig af te handelen, de agenda te monitoren en te assisteren bij verschillende projecten zorg jij dat Rogier zijn werk optimaal kan uitvoeren.

Functie eisen

Voor deze veeleisende positie zoeken we vooral een opgeruimd karakter. Je opereert op MBO of HBO niveau en hebt minimaal 3 jaar werkervaring. Je kan makkelijk schakelen tussen verschillende taken en je bent handig met allerlei software. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands, je bent immers ons visitekaartje naar onze relaties toe. Reistijd vinden we zonde van ieders tijd, daarom vinden we het fijn als je in de regio Rotterdam woont.

Aanbod

We bieden je graag een fijne functie voor 40 uur per week. 32 uur werken is bespreekbaar.

Solliciteren

Onze recruiter Margriet van Westenbrugge van MH Werving & Selectie vertelt je er graag alles over! Je kunt haar bellen op 0633046730. Je sollicitatie kun je insturen via de website www.mhws.nl.