Over ons

WIJ BEHEERSEN HET BEHEREN

Wij beheren al meer dan veertig jaar winkels, woningen, kantoren en bedrijfsruimtes, in Rotterdam en ver daarbuiten. Van Leeuwarden tot Venlo. Elk pand is anders, elke huurder is anders. Door onze jarenlange praktijkervaring spelen wij adequaat in op elke situatie die zich voordoet. Onroerendgoedbeheer kent vele facetten: commercieel, juridisch, administratief, technisch en verzekeringstechnisch. Als u dat wilt, regelen wij alles voor u. Maar we volgen geen standaardtraject. U bepaalt dus zelf welke taken u wilt uitbesteden en welke u in eigen beheer wilt houden.

EEN ZAAK VAN VERTROUWEN

Stenen staan stil, het is een zaak van de lange adem. Van persoonlijk contact en van diepgaande kennis over uw bezit. Het team van Steens Beheer houdt van maatwerk en levert dat al veertig jaar aan particulieren en onroerend­goed­bedrijven in heel Nederland. Wij kunnen alle aspecten van beheer voor u regelen en zorgen voor een continu rendement op uw vastgoed­portefeuille. Steens Beheer bestaat uit een bestendig team van bedreven professionals, elk met hun eigen expertise. Kort gezegd: een zaak van vertrouwen.

TRANSPARANTIE

Met uw persoonlijke inlogcode heeft u waar en wanneer u maar wilt toegang tot uw portefeuille waardoor u over een up-to-date database beschikt. In uw dossier vindt u niet alleen alle statische informatie, zoals rapportages, contracten en huurdersinformatie, maar ziet u ook de financiële stromen in real-time. Volledige openheid van zaken. Het is een bijzonder praktisch instrument, maar geen substituut voor persoonlijk contact.

AAN- EN VERKOOP ADVIEZEN

Eerder heeft ons kantoor succesvol opgetreden ten behoeve van cliënten bij aan- of verkooptrajecten van zowel woningportefeuilles alsmede commercieel onroerend goed. Of dat nu ging om kleinere transacties of grote gebouwen, wij adviseerden, onderhandelden en verzorgden tevens due diligence trajecten.

OP MAAT GEMAAKT

Wij werken voor meerdere particuliere investeerders en beleggingsondernemingen. Elk met andere wensen en voorkeuren. Door onze flexibele instelling kunnen wij nagenoeg elke cliënt van dienst zijn. Bij onze onderneming is de dienstverlening per cliënt op maat gemaakt.

GEEN HEDEN ZONDER VERLEDEN

De heer G.P.A. van de Kamp heeft Steens Beheer opgericht in 1975. De eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel dateert van 1 juli. Komend vanuit de directie van Van de Kamp’s Warenhuis richtte hij zijn nieuwe onderneming op, namelijk het beheren van onroerend goed voor met name particuliere beleggers. Enkele van de woningen, waar hij net na de oorlog wekelijks de huur ophaalde, hebben wij tot op de dag van vandaag nog steeds onder onze hoede. De naamgeefster is zijn vrouw geweest, M.P. Steens. Deze naam klonk beter als bedrijfsnaam dan zijn eigen achternaam. Wat ons betreft tot aan de dag van vandaag een prima keuze.