slide1
hier en daar een bui

logo

“Een zaak van vertrouwen”

www.fotostudio-barendrecht.nl

OVER STEENS BEHEER

Inmiddels bestaat de onderneming Steens Beheer ruim 40 jaar. Bewust is er voor gekozen om de onderneming te laten groeien in kwaliteit in plaats van in kwantiteit. Wij zijn van mening dat vastgoed van derden over het algemeen beter beheerd wordt als er vanuit een kleinere organisatie aandacht aan wordt geschonken.

1456-Rotterdam-Image-Bank-2

COMMERCIEEL, MAAR DAN ANDERS

Commercieel beheer is bij ons kantoor min of meer een containerbegrip. Daar waar velen denken dat het behalen van commercieel succes op korte termijn de lading dekt, denken wij juist dat echt commercieel bezig zijn het behalen van de doelstellingen op langere termijn doorslaggevend zouden moeten zijn.

ONZE WAARDEN

ONROEREND GOED BEHEER SINDS 1975

Door heel Nederland vanuit Rotterdam

Beeldmerk

Property Risk Consultancy

Voor alles wat met verzekeringen te maken heeft, kan Property Risk Consultancy u veel zorgen uit handen nemen. Property Risk Consultancy helpt u bij het maken van afwegingen en geeft u een eerlijk en onafhankelijk advies.

141226_logo

realestate.nl

realestate.nl is het commerciële deel binnen de organisatie. Als makelaarskantoor verzorgen wij zowel de verhuur als de verkoop van vastgoed vanuit de portefeuille van onze cliënten.

Linkedin_logo

Ondernemershuys Barendrecht

Het Ondernemershuis in Barendrecht waar Steens Beheer nauwe contacten mee heeft. Een kantoorgebouw waar kleinschalige ondernemers elkaar vinden en kantoorunits kunnen huren.

Woningen

Kantoren

Winkels

Logistiek

REALESTATE.nl

Uw VBO-makelaar